назад

У Володимирі-Волинському обговорили проблему насильства в сім’ї та в учнівському середовищі

IMG 3783 120 січня 2019 року відбулось засідання створеної відповідно до розпорядження Володимир-Волинського міського голови координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильства в сім’ї та протидії торгівлі людьми. До її складу поряд з спеціалістами в галузі соціальної роботи серед дітей та молоді, працівниками правоохоронних органів, а також педагогами увійшов і представник Володимир-Волинського місцевого центру з надання БВПД.

Це консультативно-дорадчий орган, який було утворено з метою координації діяльності з вищезазначених питань.

На засіданні було зазначено, що багато питань, які буде розглянуто надалі, торкається виконання Плану по реалізації заходів у рамках міжнародної програми “Громада, дружня до дітей та молоді”, до якої нещодавно приєдналось місто та реалізація право просвітницького проекту Мін’юсту «Я МАЮ ПРАВО!».

Під час обговорення питань порядку денного заступник начальника відділу представництва місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Сергій Лященко зазначив, що на часі дуже актуальним є проведення правопросвітницької роботи щодо запобігання булінгу в учнівському середовищі.

У свою чергу, учасники засідання акцентували увагу на координації зусиль при вирішенні проблемних питань.

Довідково:

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області знаходиться за адресою: м. Луцьк, вул. Дубнівська, 36, тел. (0332) 78-79-96, е-mail: office.volyn@legalaid.lt.ua.

Володимир-Волинський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: м. Володимир-Волинський, вул. Устилузька,19.Тел.(03342)3-80-11.E-mail: volodymyr-volynskyy.volyn@legalaid.lt.ua

Єдиний телефонний номер цілодобового доступу громадян до безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів по всій території України).