назад

У Володимирі-Волинському відкрито ще один консультаційний пукт

DSCN8726У Володимир-Волинській спеціалізованій школі-інтернаті І-ІІІ ступенів «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки», що знаходиться за адресою м. Володимир-Волинський, вул. Берегового, 1 відкрито мобільний пункт консультування з правових питань.

У перший день його роботи, 24 березня директор Володимир-Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Наталія Смолярчук провела прийом працівників школи-інтернату, які звернулися за правовою допомогою. Були надані консультації шістьом громадянам, яких цікавили питання спадкування, надання та оплати житлово-комунальних послуг, а також поділу спільного сумісного майна.DSCN8726

З метою інформування підростаючого покоління про їхні права та проведення роз’яснювальної роботи стосовно гарантій їхніх свобод та можливості отримання безоплатної правової допомоги у визначених законом випадках, Наталія Смолярчук та інтегратор Центру Степан Слащук зустрілись із вихованцями цього закладу.

DSCN8727

Під час зустрічі, директор Володимир-Волинського місцевого центру з надання БВПД розповіла про адміністративну та кримінальну відповідальність неповнолітніх. Обговорили питання відповідальності за скоєні правопорушення, про право на захисника, а також про те, які права неповнолітніх найчастіше порушуються.

DSCN8721

У заході, організованому місцевим центром та за підтримки дирекції школи, також взяли участь працівники Володимир-Волинського міськрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції УДПтСУ, заступник директора з виховної роботи освітнього закладу Ольга Рудчик та юрист-консульт школи-інтернату.

DSCN8732

Вол.-Волинська школа-Інтернат

Довідка:

Адреса консультаційного пункту: Волинська обл., м. Володимир-Волинський, вул. Берегового, 1 (Володимир-Волинська спеціалізована школа-інтернат “Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки”)

Графік роботи консультаційного пункту: раз у квартал (кожного четвертого четверга травня, вересня та грудня) з 14.00 до 16.00

Контактний телефон: (03342) 2-77-00