назад

У Володимирці відкрили бюро правової допомоги

Вчора, 29 серпня, у смт Володимирець розпочав роботу структурний підрозділ Сарненського місцевого центру – Володимирецьке бюро правової допомоги, яке знаходиться за адресою вул. Соборна, 20.

На відкритті бюро був присутній директор Регіонального центру з надання БВПД Василь Овдіюк, працівники Сарненського МЦ на чолі з директором Миколою Павлюком, а також представники місцевої влади та громадськість.

1

 

2

Також того дня працівники бюро та представники Сарненського місцевого центру провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед місцевих жителів. Зокрема, мешканцям Володимирця повідомили про нову можливість отримання безоплатної правової допопомоги в новостворених бюро, у яких кожен місцевий житель зможе отримати юридичну консультацію для вирішення проблемних питань у правовий спосіб, роз’яснення щодо залучення адвоката за рахунок держави вразливим категроріям населення для представництва інтересів у суді у цивільних та адміністративних справах, а також скористатися онлайн-сервісами Міністерства юстиції України. 

4

5

6