назад

У Видиборській сільській раді фахівці бюро правової допомоги та ГТУЮ у Житомирській області провели прийом громадян

30.08.2017 -  mob grup230 серпня «мобільна точка доступу» до безоплатної правової допомоги працювала у Видиборській сільській раді Черняхівського району. Громадян консультували начальник Черняхівського бюро правової допомоги Дарина Павлова та начальник Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Житомирській області Валентин Залізнюк.

Під час прийому серед громадян провели інформаційно-роз’яснювальну роботу з питань захисту прав аграріїв від спроб рейдерських захоплень землі чи урожаю та розповіли про можливість отримати безоплатну правову допомогу у Черняхівському бюро правової допомоги за адресою смт. Черняхів, вул. Шевченка, 4, або за тел.: (04134) 4-82-38.

30.08.2017 -  mob grup1

Громадяни зверталися з таких питань, як порядок зміни розміру аліментів, виплата процентів за договором позики, прийняття спадщини за законом, поновлення пропущеного строку прийняття спадщини, порядок безоплатної передачі земельної ділянки із земель комунальної власності.

Нагадаємо, при виникненні випадків рейдерського захоплення земельних паїв, аграрії та власники паїв можуть інформувати органи поліції за номером 102 для подальшого з’єднання з антирейдеським штабом у Житомирській області, а ознайомитися з графіком роботи мобільних точок доступу до системи безоплатної правової допомоги можна тут.