назад
19.04.19

У виправній колонії проведено консультування осіб, які відбувають покарання

17 квітня 2019 року фахівці Черкаського місцевого центру з надання БВПД відвідали державну установу «Черкаську виправну колонію №62» з метою проведення правового консультування.

Питання, з якими зверталися особи, які відбувають покарання, стосувалися: відновлення втраченого паспорту громадянина України, примусове виселення з житлового приміщення, перерахунку пенсії.

Працівники центру надали роз’яснення щодо зазначених питань та окреслили шляхи їх вирішення.

З метою інформування осіб, які відбувають покарання, представники Центру залишили роздатковий матеріал та інформаційні буклети.

Захід відбувся на виконання Меморандуму про співпрацю, який підписано між Координаційним центром з надання правової допомоги, Адміністрацією Державної кримінально-виконавчої служби України та Державною установою «Центр пробації», в межах якого розроблено спільний план дій. План спрямований на співпрацю у сфері надання безоплатної правової допомоги особам, які відбувають покарання у вигляді позбавлення або обмеження волі, тримаються під вартою в місцях попереднього ув’язнення або перебувають на обліку в уповноважених органах з питань пробації.

Нагадуємо, за правовою допомогою можна звернутися до Черкаського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: м. Черкаси, вул. Гоголя, 221, тел: (0472) 332-228.

Єдиний номер системи безоплатної правової допомоги 0 800 213 103.