назад

У Южненському бюро правової допомоги громадян консультували представники органів юстиції та системи безоплатної правової допомоги

pryyom grom 3 MC Yuzhne 2

25 січня 2018 року у Южненському бюро правової відбувся виїзний прийом громадян, які провели в.о. начальника Головного територіального управління юстиції в Одеській області Віктор Івановський, начальник відділу судової роботи та міжнародного співробітництва даного управління Світлана Мамедова та директор Третього одеського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Наталя Мельник.

На прийом звернулося 4 мешканців міста.

Гр. Х. отримала правову консультацію від Віктора Івановського з наступних питань:

  • щодо шахрайських дій осіб, які надсилають смс-повідомлення з погрозами, у зв’язку з нібито виникненням бору у мешканки м. Южне перед банківською установою;
  • порядку оскарження дій державного нотаріуса, який відмовляється видати свідоцтво про право на спадщину.

Директор Третього одеського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Наталя Мельник надала правові роз’яснення громадянці А, яка не бажає проводити щеплення дитині від кору, та у зв’язку з чим, її дитину не допускають до дошкільного закладу, та громадянину У, якому відмовляють у здійсненні відчуження належного йому майна, у зв’язку з тим, що відомості про нього внесено до Єдиного реєстру боржників.

pryyom grom 3 MC Yuzhne 2

Третій одеський місцевий центр вдячний керівництву Головного територіального управління юстиції в Одеській області за плідну співпрацю у вирішенні правових проблем мешканців м. Южне.

Отримати консультації та роз’яснення з правових питань можна отримати у Южненському бюро правової допомоги за адресою: вул. Т.Шевченка, 7, тел. 24-020 та 22-576.

pryyom grom 3 MC Yuzhne

pryyom grom 3 MC Yuzhne 1