назад

У Захарівці представники бюро правової допомоги провели для учнів ігри на правову тематику

IMG 0508З метою підвищення правової обізнаності та з нагоди проведення тижня права та на виконання проекту Міністерства юстиції «Я МАЮ ПРАВО» 06 грудня 2017 року працівниками Захарівського бюро правової допомоги проведено лекцію для учнів 9 класу Майорського НВК на тему: «Твої права – твій захист».

В ході проведення заходу представник бюро правової допомоги Олена Зозулик зазначила, що відповідно до Конвенції ООН «Про права дитини» дитиною є кожна людська істота до досягнення 18-річного віку, якщо за законом, застосовуваним до даної особи, вона не досягає повноліття раніше.

Під час заходу присутні дізнались про основні права, які має дитина, а також надано інформацію стосовно нормативно-правової бази, в якій закріплено права дітей.

Для кращого розуміння прав дитини учні прийняли учать в іграх на правову тематику: «Впіймай право за хвіст», «Мішанина» та «Казкова вікторина».

По завершенню зустрічі діти отримали інформаційні матеріали, що містять інформацію про роботу Роздільнянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Захарівського бюро правової допомоги.

IMG 0500

IMG 0497

За правовими консультаціями та роз’ясненнями можна звернутися до Захарівського бюро правової допомоги за адресою: смт. Захарівка, вул. 1-го Травня, 49. Тел.: (04860) 9-44-30.

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103.