назад

У Зборові очільників району проінформували про початок роботи, основні завдання та функції бюро правової допомоги

d2qhnqTUR14

З метою поширення інформації про безоплатну правову допомогу серед жителів Зборівщини,  в.о. начальника Зборівського бюро правової допомоги Світлана Нужда взяла участь у нараді з працівниками апарату Зборівської райдержадміністрації, а також виступила на черговому засіданні сесії Зборівської районної ради.

Під час свого виступу, Світлана Нужда проінформувала  депутатів районної ради, сільських голів, керівників державних установ та структурних підрозділів райдержадміністрації про початок роботи з 1 вересня 2016 року у Зборові бюро правової допомоги, як структурного підрозділу Кременецького місцевого центру, основними завданнями якого є:

  • правопросвітництво у територіальних громадах;
  • надання безоплатної первинної правової допомоги;
  • забезпечення доступу до безоплатної вторинної правової допомоги;
  • надання безоплатної вторинної правової допомоги (крім захисту);
  • забезпечення доступу до електронних сервісів Міністерства юстиції.

Таким чином, кожен житель району, якому необхідна кваліфікована юридична допомога, зможе її отримати звернувшись в бюро, що знаходиться за адресою: м. Зборів, вул. Б.Хмельницького, 47.

Крім того, депутати районної ради та сільські голови отримали буклети з інформацією про функції та завдання бюро правової допомоги, із зазначенням адреси розміщення та контактного телефону Зборівського бюро правової допомоги.

Отримати відповіді на запитання, які стосуються безоплатної правової допомоги можна зателефонувавши на єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги 0 800 213 103 (цілодобово та безкоштовно у межах України із стаціонарних та мобільних телефонів).