назад

У Житомирі обговорили співпрацю виконавчих органів міської ради з суб’єктами, що надають соціальні послуги бездомним громадянам

20.12.2016 - bezdomni 119 грудня фахівці Регіонального центру з надання БВПД взяли участь у розширеній нараді щодо взаємодії суб’єктів, що надають соціальні послуги бездомним громадянам з метою визначення напрямків співпраці виконавчих органів міської ради протягом зимового періоду та зосередити увагу відповідних служб на співпраці з Комплексним закладом соціального захисту. У Комплексному закладі проживає більше 40 людей, які потрапили в складні життєві обставини.

Під час заходу учасники обговорили співпрацю всіх міських структур, яка залежить від того  наскільки якісно особи, які втратили соціальні зв’язки, будуть отримувати необхідні соціальні послуги.

Фахівці Регіонального центру з надання БВПД у Житомирській області вкотре нагадали присутнім про можливість отримати безоплатну правову допомогу, зокрема діяльність місцевих центрів та бюро правової допомоги, та важливість донесення цієї інформації до бездомних громадян.

20.12.2016 - bezdomni 3 20.12.2016 - bezdomni 5

«Закликаємо житомирян бути не байдужими до такої категорії громадян. В кожного вдома може бути кілограм мандарин, солодощів чи інших продуктів, які можна було б пожертвувати людям, які потрапили у скрутні життєві обставини. Будемо вдячні за теплих одяг та взуття», – додав голова ЖОГО «Милосердя» Владислав Паламарчук.

Щоб надати благодійну допомогу звертайтеся за адресою 1-ий провулок Іподромний, 15-а.