назад

У Житомирі пройшов другий етап конкурсу з відбору адвокатів

KAD412 червня у Житомирі відбувся другий етап конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Конкурсна комісія під головуванням директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області Олександра Гербеди провела співбесіди з адвокатами, які хочуть працювати у системі безоплатної вторинної правової допомоги.

KAD2

KAD1
До складу комісії увійшли: начальник Головного територіального управління юстиції у Житомирській області Олександр Грабар, заступник начальника Головного територіального управління юстиції у Житомирській області Ірина Волошина, голова Ради адвокатів Житомирської області Валерій Прокопчук, голова Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Житомирської області Наталія Радушинська, завідувач сектору судової роботи та міжнародного співробітництва Головного територіального управління юстиції у Житомирській області Інна Нечипоренко, голова громадської організації «Мир на долоні» Ірина Гладка. Секретар комісії – начальник відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та персоналу Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області Олена Вовнюк.

KAD9
Під час індивідуальних співбесід із членами конкурсної комісії кандидатів оцінювали за критеріями: комунікабельності, емоційної врівноваженості, мотивації та здатності до представлення успішних практик надання ними правової допомоги.

KAD6

Результати другого етапу конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги, будуть розміщенні на сайті згодом.

{module РЦ}