назад

У Житомирі пройшов навчальний практикум для адвокатів системи безоплатної вторинної правової допомоги

AS222 грудня у Житомирі відбувся навчальний практикум, присвячений впровадженню в системі безоплатної правової допомоги стандартів якості надання безоплатної вторинної правової допомоги у цивільному, адміністративному процесах та представництві у кримінальному процессі.

Навчальний практикум для адвокатів системи БВПД провів Віктор Могильницький. Він розповів про структуру та зміст стандартів якості надання безоплатної вторинної правової допомоги у цивільному, адміністративному процесах та представництві у кримінальному процессі. Окремо зупинився на меті та цілі стандартів якості. Віктор Могильницький підкреслив роль комісії з оцінювання якості, повноти та своєчасності надання адвокатами безоплатної правової допомоги. Нагадаємо, 21 грудня на засіданні Ради адвокатів Житомирської області обговорили можливі кандидатури на посади голови, заступника голови, секретаря та двох членів комісії з оцінювання якості, повноти та своєчасності надання адвокатами безоплатної правової допомоги. Затвердження складу комісії відбудеться на засіданні Ради адвокатів Житомирської області 17 січня 2018 року.

AS1

AS3

AS4

AS5
Наприкінці заходу директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирські області Олександр Гербеда висловив слова вдячності кожному адвокату, який працює у системі БВПД. Він вручив подяки з нагоди п’ятиріччя від початку роботи Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирські області.

AS6