назад

У Житомирському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги проводили особистий прийом громадян

09.06.2017 - priom 16 червня в.о. директора Житомирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександр Коваль та заступник начальника відділу правової інформації та консультацій Наталія Поліщук проводили особистий прийом громадян.

Житомиряни зверталися до Центру з різними проблемами. Так, мешканка вул. Бальзаківська звернулася за допомогою стосовно виготовлення правовстановлюючих документів на частину майна, що перебуває у її користуванні, зокрема, на лоджію у багатоквартирному будинку.

Житомирянин В. звернувся до Центру з питанням визнання права проходу та проїзду до земельної ділянки на якій він вирощує сільськогосподарську продукцію. Проблемна ситуація виникла у зв’язку з тим, що власники навколишніх земельних ділянок встановили огорожі на своїй межі, чим припинили доступ заявника до належного йому майна.

Під час з’ясування обставин справи виникла необхідність в доступі до відомостей Державного земельного кадастру та Державного реєстру прав на нерухоме майно, який оперативно надали клієнту за допомогою програмного та технічного забезпечення Центру.

09.06.2017 - priom 2

Окрім цього, громадянину допомогли у складанні заяви до виконавчого комітету органу місцевого самоврядування, на території якого знаходиться земельна ділянка.

Турбували містян й інші питання, зокрема: соціальне забезпечення осіб, яким встановлено пільги; забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб; надання земельних ділянок учасникам АТО.

В.о. директора Житомирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександр Коваль надав консультації та роз’яснення, запропонував альтернативні шляхи вирішення проблемних питань.

За детальними роз`ясненнями та консультаціями з будь-яких правових питань – звертайтесь до Житомирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: м. Житомир, вул. Гагаріна, 47, тел.: (0412) 43-01-76.