назад
18.10.16

У Золотоноші обговорили права учасників АТО на безоплатне одержання ліків

 

17 жовтня 2016 року працівники Золотоніського місцевого центру з надання безоплатної вториннї правової допомоги Тетяна Жалобна та Ігор Вовк провели зустріч з головним лікарем Комунального підприємства “Золотоніський міський центр первинної медико-санітарної допомоги (Сімейної медицини)” Золотоніської міської ради Вірою Антоновою та працівниками даного закладу.

В ході заходу, було обговорено питання щодо прав учасників АТО, зокрема права на безоплатне одержання ліків, лікарських засобів, імунобіологічних препаратів та виробів медичного призначення за рецептами лікарів. Особливу увагу Тетяна Жалобна звернула на захист та відновлення порушених прав учасників АТО, за яким, вказана категорія громадян, у разі потреби, може звернутися до Золотоніського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, який знаходиться за адресою: місто Золотоноша, вул. Новоселівська,1 офіс 17.
Після зустрічі, працівники місцевого центру, з метою правового інформування громадян розмістили на інформаційному стенді підприємства матеріали на теми: “Що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати?, “Як це працює?”, “Забезпечення учасників бойових дій ліками та лікарськими засобами “, а також розповсюдили відповідні матеріали про соціальні права учасників АТО в кабінетах сімейних лікарів поліклініки.

Цього ж дня, працівники центру провели вуличне інформування для жителів міста Золотоноша, з метою популяризації системи безоплатної правової допомоги.