назад

Учасникам патріотичного свята розповіли про роботу системи БПД

9З нагоди святкування Дня вишиванки у Царичанці пройшло патріотично-спортивне свято. Організували захід начальник Царичанського бюро правової допомоги Олександр Криворучко спільно з ГО «Царичанський козацький полк ім. сотника Семенова П.Є» та Царичанським об’єднаним військовим комісаріатом.

На святі були присутні голови об’єднаних територіальних громад, педагоги, представники місцевого самоврядування. Звертаючись до присутніх, організатори наголосили на важливості виховання юнаків в дусі патріотизму, національної гідності, високої самосвідомості та активної громадської позиції. А ще – здорового способу життя, духовно багатої та фізично розвиненої особистості.

Свою кмітливість та витривалість хлопці якраз змогли продемонструвати у ході змагань. А ще на святі працював куточок правових знань, де всі бажаючі могли отримати консультацію з юридичних питань, а також детальну інформацію щодо роботи системи БПД. Присутнім розповіли і про загальнонаціональний правопросвітницький проект Міністерства юстиції України «Я маю право» та роздали відповідні буклети. Гості заходу також отримали інформаційні пам’ятки від правників системи і відтепер більш детально знають, як і куди звертатися за безоплатною правовою допомогою.

Організатори обіцяють, що подібні заходи проходитимуть щороку, і стануть чудовою спортивно-патріотичною традицією смт. Царичанка. А ще – відмінним способом розказати царичанцям про інструменти захисту їх прав.

Нагадаємо, що Другий дніпровський місцевий центр з надання БВПД розташований за адресою: м. Дніпро, проспект Слобожанський, 8, оф. 4. Графік роботи: пн-пт: з 9.00 до 18.00. Контактний телефон: (056) 725-02-84; (068) 946-51-26; електронна пошта: dnipro2.dnipro@legalaid.dp.ua.

Царичанське бюро правової допомоги розташоване за адресою: смт Царичанка, вул. Центральна, 105. Графік роботи: пн-пт: з 08.00 до 17.00. Контактний телефон: (056) 903-21-60; електронна пошта: tsarychanske@legalaid.dp.ua.

Нагадуємо, що детальну інформацію з питань отримання безоплатної правової допомоги можна отримати за номером цілодобової телефонної лінії – 0 800 213 103 або на веб-сайтах Міністерства юстиції та Координаційного центру з надання правової допомоги.

{gallery}news/2018/05/5{/gallery}