назад

Участь директора місцевого центру в апаратній нараді при Шосткинському міськвиконкомі

151102 1102 листопада 2015 року директор Шосткинського місцевого центру Микола Гудіма прийняв участь в апаратній нараді у Шосткинському міському виконкомі, яка пройшла під головуванням Миколи Ноги, за участю керівників органів виконавчої влади, начальників структурних підрозділів виконкому та місцевих ЗМІ. Метою виступу стало узагальнення підсумків роботи Шосткинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за чотири місяці.

Під час свого виступу Микола Гудіма висвітлив основні показники діяльності роботи місцевого центру, зауважив, що найчастіше громадяни звертаються з питань соціального забезпечення, спадкового, сімейного і житлового права.

Керівник місцевого центру звернувся до присутніх зі словами   , що тісна співпраця з органами місцевого самоврядування і органами виконавчої влади є запорукою успішного розвитку безоплатної правової допомоги на території міста.

Голова міської ради Микола Нога підтримав директора місцевого центру щодо розвитку правової допомоги на території громади та наголосив, що Шостка є центром північного регіону Сумської області, а створення такої державної установи на території міста надає ще більш важливішого статусу та позитивного іміджу місту.