назад

Участь Першого запорізького МЦ у міському фестивалі соціальних ініціатив UCRAZYANS

1 1122371527 вересня майже весь колектив Першого запорізького МЦ на чолі з директором Бородіною О.Й. прийняв участь у міському фестивалі соціальних ініціатив UCRAZYANS, який відбувся у парку «Дубовий гай».

На фестивалі некомерційні і недержавні організації представляли свої проекти та ініціативи, які стосуються найрізноманітніших сфер міського життя. Ми були єдиною на весь фестиваль державною організацією, яка презентувала надання безоплатної правової допомоги ‎БВПД. Мета фестивалю Ucrazyans – стати комунікаційною платформою для ініціативних українців та сприяти важливій справі становлення громадянського суспільства в Україні.
Система безоплатної вторинної правової допомоги має пряме відношення до становлення, оновлення і правової розбудови країни. Мабуть тому наша презентація викликала не аби який інтерес з боку учасників і гостей фестивалю. І у молоді і у людей похилого віку виникли питання з приводу умов і порядку отримання такої допомоги. Ми не тільки роздавали учасникам фестивалю друковані матеріали, свої координати, але й надали юридичні консультації з різних питань, адже практично всі члени колективу – юристи за фахом. Активну участь у заході прийняв директор Другого запорізького місцевого центру Вітько С.Г.. Інтегратору нашого центру вдалося налагодити зв’язки із організаціями, які можуть стати нашими партнерами у найближчому майбутньому.
 

{source} 

  

{/source}

{module Foto_1_MC_27.09.15}