назад
17.05.17

Участь представників Лебединського бюро у навчанні при РАЦС

OkM 170517 317 травня у Лебединському відділі державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Сумській області відбулося навчання спеціалістів під головуванням начальника – Світлани Стеблянко. Також було запрошено головного спеціаліста Лебединського бюро правової допомоги Євгенію Логвіненко. Таке навчання безумовно є корисним, адже дві державні установи працюють з електронними сервісами, тож під час навчання звернуто увагу на популяризацію роботи електронного сервісу Міністерства Юстиції України «Онлайн-будинок юстиції».

Доведено інформацію до громадян про можливість користуватися такими послугами, доступ до яких можна отримати у Лебединському бюро правової допомоги. Зупинилися на проблемних питаннях, які виникають під час державної реєстрації народження, смерті, реєстрації чи розірванні шлюбу.

OkM 170517 2

У той же час присутнім Євгенія Логвіненко нагадала про діяльність бюро правової допомоги та обговорили проблемні моменти, що виникають на практиці, щодо народження та смерті на окупованій території.

OkM 170517 1

Цього ж дня, відповідно до затвердженого графіку, проведено семінар для осіб, які перебувають на обліку у Лебединському міськрайонному центрі зайнятості. Висвітлювали питання на тему: «Загальні питання зайнятості населення та стан ринку праці регіону». Учасникам пояснено порядок оформлення на роботі, необхідність офіційного працевлаштування та гарантії.

Усім нагадали контакти бюро та надано роздаткові матеріали.

 

Лебединське бюро правової допомоги: пл. Соборна, 29; т. (05445) 2-14-12.