назад
23.05.17

Участь у науково-методичному семінарі «Гарантії забезпечення прав людини в правовій сфері: національний та міжнародний досвід».

    19 травня 2017 року на базі Білоцерківського національного аграрного університету відбувся науково-методичний семінар на тему «Гарантії забезпечення прав людини в правовій сфері: національний та міжнародний досвід». Захід організовано факультетом права та лінгвістики Білоцерківського національного аграрного університету.

На заході обговорені теми:

1. Досудова доповідь представника служби пробації в суді як спосіб захисту прав людини; 
2. Безоплатна правова допомога – державна гарантія вільного доступу до правосуддя;
3. Віроломство і зрада як засоби порушення прав людини під час збройного конфлікту;
4. Захист прав споживачів: національний та міжнародний досвід;
5. Способи ведення гібридної війни. Реалії сьогодення на території України та ін.

    У заході взяли участь студенти та науковці вищих навчальних закладів, представники відділу ДВС у м. Біла Церква, Київського обласного науково-виробничого центру стандартизації, метрології та сертифікації, судді, керівники Регіонального та Білоцерківського місцевого Центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Зокрема, директор Регіонального центру Віктор Кіккас та директор Білоцерківського місцевого центру Оксана Сірик розповіли про систему безоплатної правової допомоги, пріоритетні напрямки роботи, функціональні завдання, успіхи та досягнення в рамках теми семінару.