назад

Участь у презентації результатів моніторингу якості роботи юридичної клініки «Феміда»

1У рамках підписаного меморандуму про співпрацю з Прикарпатським факультетом Національної академії внутрішніх справ 12 березня відбулась зустріч із студентами та курсантами юридичної клініки «Феміда» за участі заступника начальника відділу організації надання БВПД Регіонального центру з надання БВПД в Івано-Франківській області Ігоря Королика.

Фахівець Регіонального центру відвідав презентацію результатів моніторингу якості роботи юридичної клініки «Феміда». На зустрічі обговорювали особливості проведення моніторингу діяльності юридичної клініки «Феміда» при Прикарпатському факультеті Національної академії внутрішніх справ, який відбувався з 10 по 12 березня за участі експертів Асоціації юридичних клінік України спільно з НАВС та працівником Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області Катериною Шумською.

2

У ході презентації результатів моніторингу заступник начальника відділу організації надання БВПД Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області Ігор Королик подякував працівникам юридичної клініки за можливість забезпечення рівного доступу громадян до правосуддя та надання різним верствам населенняякісної безоплатної первинної правової допомоги, про що свідчили відсоткові показники діяльності. Він наголосив на реалізації правопросвітницького проекту Міністерства юстиції України та Координаційного центру з надання правової допомоги «Я МАЮ ПРАВО!».

На заході були присутні викладацький склад та курсанти Прикарпатського факультету Національної академії внутрішніх справ, Регіональна координаторка Уповноваженого Верховної Ради з прав людини у Івано-Франківській області та представниця громадської організації «Україна без тортур» Світлана Дем᾽янчук, представники юридичної клініки Львівського державного університету внутрішніх справ.


Нагадуємо, що Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області працює за адресою:

вул. Грюнвальдська, 8, м. Івано-Франківськ.

Телефон: (034) 255-61-13,

Е-mail:   office.frankivsk@legalaid.gov.ua.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України)