назад

Участь у прямому ефірі в радіопередачі «Тема дня. Радіовимір. Медіація в кримінально-правових відносинах на Прикарпатті»

На обласному радіо «Карпати» філії ПАТ «НСТУ» «Івано-Франківської регіональної дирекції» ТРК «Карпати» 20 серпня начальник відділу забезпечення якості та підвищення кваліфікації її надавачів Регіонального центру з надання БВПД в Івано-Франківській області Мирослава Аннюк взяла участь в інформаційно-аналітичні передачі «Тема дня: Радіовимір. Медіація в кримінально-правових відносинах на Прикарпатті».

У чому цінність та переваги медіації для громадян? Які категорії учасників кримінально-правового конфлікту в першу чергу потребують альтернативного правосуддя? Які можливості області для застосування медіації, – у «Темі дня. Радіовимір».

2

На цю тему журналістка радіо «Карпати» Любов Крайня розмовляла у «Темі дня. Радіовимір» в прямому ефірі з Мирославою Аннюк, начальником відділу забезпечення якості та підвищення кваліфікації її надавачів Регіонального центру з надання БВПД в Івано-Франківській області, Євгенією Чмиховою, членом Національної асоціації медіаторів України та Асоціації сімейних медіаторів України, адвокатом, медіатором  та Оленою Помазановською, головою обласної організації Всеукраїнської профспілки адвокатів України, адвокатом, медіатором.

Відеозапис прямого ефіру можна переглянути тут