назад
04.03.16

Участь у робочій нараді з фахівцями із соціальної роботи в Буринській районній державній адміністрації

160304 11   Нарада з фахівцями із соціальної роботи відбулася 3 березня під керівництвом голови райдержадміністрації Василя Бойка, за участі голови районної ради Євгенія Рябоконя.

    Начальник відділу інтеграції Конотопського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги Валентина Волік прийняла участь у нараді, в ході якої було розглянуто питання про виявлення, облік та здійснення соціального супроводу сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, наголошено на підвищенні ефективності роботи фахівців із соціальної роботи з соціально незахищеними категоріями сімей та учасниками антитерористичної операції. 

Вона познайомила присутніх із послугами, які надає місцевий центр; категоріями громадян, які мають право на отримання безоплатної вторинної правової допомоги; особливостями призначення безоплатного адвоката та відповіла на запитання. 

    Голова районної державної адміністрації Василь Бойко зазначив: «Обсяг роботи чималий. До сімей пільговиків додався великий напрямок діяльності, пов’язаний з подіями у державі – це робота з родинами учасників антитерористичної операції. Проте я переконаний що спільними діями, виконуючи усі інструкції та відповідально ставлячись до своїх посадових обов’язків ми на високому рівні забезпечимо виконання тих завдань, які перед нами ставить держава».

160304 12

Під час наради присутні спеціалісти також мали можливість поспілкуватися, обговорити нагальні питання та проблеми, що виникають у процесі роботи та обмінялися інформацією, необхідною для налагодження ефективної взаємодії.

Валентина Волік всім присутнім роздала інформаційні флаєри «Що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати?», буклети «Пільги та гарантії для учасників АТО» та інші довідкові матеріали на правову тематику.