назад
09.10.18

Участь у семінарі для реєстраторів і працівників системи БВПД

семінар9 жовтня 2018 року Управлінням державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Черкаській області для працівників центрів надання адміністративних послуг і центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги проведено семінар на тему «Аналіз типових помилок, допущених під час прийому документів у сфері державної реєстрації громадських формувань. Порядок ведення Державного реєстру речових прав на нерухоме майно. Новели законодавчого регулювання. Основні положення Порядку формування та зберігання реєстраційних справ».

Учасників семінару поінформовано про особливості наказу Міністерства юстиції України №2825/5 від 29 серпня 2018 року «Про затвердження Змін до деяких нормативно-правових актів у сфері державної реєстрації актів цивільного стану», наголошено на типових помилках, допущених під час заповнення заяв для реєстрації громадських формувань.

Увагу працівників системи БВПД звернуто на правильний порядок оформлення заяв та законодавчі зміни, затверджені з метою спрощення порядку надання адміністративних послуг у сфері державної реєстрації актів цивільного стану.

семынар