назад
06.06.17

Участь у сесії Канівської районної ради

31 травня 2017 року відбулося пленарне засідання тринадцятої сесії Канівської районної ради сьомого скликання, яку провів голова районної ради Сергій Геращенко. В роботі пленарного засідання взяли участь 25 депутатів, голова районної державної адміністрації, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, підприємств, установ, організацій району, сільські, селищні голови, а також в.о. начальника відділу «Канівське бюро правової допомоги» (далі – Бюро) – Олена Васильченко. В ході засідання заслухано звіти за 2016 рік голови районної ради Сергія Геращенко та голови Канівської районної державної адміністрації Дмитра Шелеста.

Депутати, також, заслухали звіт районної державної адміністрації про виконання Програми соціально-економічного розвитку Канівського району за І квартал 2017 року, внесли зміни до даної Програми та до районного бюджету на 2017 рік. Обговорили та схвалили ряд районних програм, зокрема: програму інформатизації сфери охорони здоров’я Канівського району на 2017-2020 роки, програму національно-патріотичного виховання дітей та молоді Канівського району на 2017-2020 роки, програму розвитку рибного господарства водойм Канівського району на 2017-2020 роки. Обговорили й інші актуальні питання.
До слова було запрошено і Олену Васильченко, яка розповіла про діяльність Бюро та поширили серед учасників заходу буклети з інформацією про безоплатну правову допомогу та графік роботи Канівського бюро правової допомоги