назад

Участь у сесії та інформаційна зустріч у Великій Писарівці

OkM 171122 1123 листопада заступник начальника Великописарівського бюро правової допомоги Євген Мороз, провів інформаційний захід із особами, які стоять на обліку в пошуках роботи у  Великописарівському районному центрі зайнятості.

Основна його мета –  підвищення рівня правової обізнаності населення та щодо захисту своїх прав, в тому числі, і шляхом зверненням до Великописарівського бюро правової допомоги за безоплатною допомогою. 

Інформування проводилося за такими темами як: спадкування (прийняття спадщини, визнання права власності на спадкове майно тощо); правове регулювання порядку вчинення правочинів щодо розпоряджання нерухомим майном; вирішення спорів щодо встановлення меж суміжних земельних ділянок; порядок набуття права власності на земельну ділянку в межах норм безоплатної передачі цих ділянок згідно Земельного кодексу України.

22 листопада Фахівець Великописарівського бюро правової допомоги Євген Мороз був запрошений на пленарне засідання XVlll сесії районної ради Vll скликання. Було розглянуто наступні питання:

OkM 171122 12

1. про затвердження звіту на виконання районного бюджету за дев’ять місяців 2017р.;

2. про внесення змін до рішення районної ради від 21.12.2016р. «Про районний бюджет Великописарівського району на 2017 рік»;

3. Про внесення змін до районної Програми поліпшення умов для навчання та виховання учнів закладів освіти Великописарівського району на 2017 рік.

OkM 171122 13

Наприкінці Євген Мороз виступив перед аудиторіє та повідомив, що особлива увага приділяється наданню безоплатної правової допомоги мешканцям віддалених населених пунктів під час виїзних прийомів та під час роботи дистанційного консультативного пункту в районній бібліотеці. «Користуючись нагодою, нагадую що триває конкурс з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги, у тому числі й у Великій Писарівці», – розповів фахівець та запросив всіх бажаючих, які відповідають вимогам конкурсу та не бояться конкуренції, спробувати свої сили.

Насамкінець роздали інформаційні буклети з контактами установи, де можна отримати безоплатну правову інформацію, консультацію чи роз’яснення.

 

Великописарівське бюро правової допомоги:

вул. Я. Мудрого, 1; т. (05457) 5-15-20.