назад
27.02.18

Участь у сесії з планування діяльності системи БПД

    22 та 23 лютого поточного року директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Київській області В.Е. Кіккас прийняв участь у роботі заключної стратегічної сесії планування діяльності системи БПД, що була організована Координаційним центром з надання правової допомоги.

    Захід відбувся у співпраці з ВБО «Українська фундація правової допомоги» за підтримки Програмної ініціативи «Права людини та правосуддя» Міжнародного фонду «Відродження».
    Під час першого дня заходу керівний склад Координаційного центру проаналізував ключові здобутки за період функціонування системи надання безоплатної правової допомоги, поточні проблеми та пріоритети, окреслив середньострокові перспективи розвитку та завдання на поточний рік.

    Наступного дня директори регіональних центрів долучилися до дискусії щодо актуальних питань та перспектив розвитку системи БПД, моделі роботи регіональних центрів з надання БВПД. Участь у роботі цього дня сесії взяла Координатор Програмної ініціативи «Права людини та правосуддя» Міжнародного фонду «Відродження» Ольга Гальченко.
Разом із колегами Координаційного центру стратегували про розвиток системи БПД представники Директорату з прав людини, доступу до правосуддя та правової обізнаності Міністерства юстиції, зокрема й генеральний директор Владислав Власюк.
    Модератором стратегічної сесії була Наталія Церклевич.
    Усі напрацювання в рамках роботи 2-х днів стратегічної сесії стануть основою для плану діяльності Координаційного центру в 2018 році.