назад
26.11.15

Участь у церемонії нагородження переможців конкурсу презентаційних матеріалів для внутрішньо переміщених осіб «Захисти свої права»

IMG 4342     25.11.2015 року директор Хмельницького місцевого центру Г.Гоцький взяв участь у церемонії нагородження переможців конкурсу презентаційних матеріалів для внутрішньо переміщених осіб «Захисти свої права», який проводився серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів Хмельницької області за ініціативи Головного територіального управління юстиції в області та Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації. 

     Метою проведеного заходу, передусім, є заклик долучитися до інформаційної кампанії стосовно оптимістичних настроїв щодо внутрішньо переміщених осіб серед місцевого населення. Така інформаційна кампанія є вкрай актуальною. 

     Основна ідея конкурсу – формування в учнів правосвідомості та правової культури, виховання поваги до права та зацікавлення до вивчення правових дисциплін. 

     На розгляд конкурсній комісії було подано 35 презентаційних матеріалів учнів з різних куточків Хмельниччини. Переможців нагороджено Грамотами та цінними подарунками.

{gallery}img/novyny/2015/november/26_3{/gallery}