назад
04.04.18

Участь у Великому лекторії «Особливі навички»

02.04.18 (2) (1)2 квітня 2018 року головний спеціаліст відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та персоналу Другого київського місцевого центру Владислав Корнієнко взяв участь у Великому лекторії «Особливі навички», який проходив у приміщенні Київської міської державної адміністрації.

Захід був направлений на налагодження взаємодії між молоддю і владою, шляхом посилення впливу громадського суспільства на розвиток столиці та країни в цілому. Зокрема, під час лекторію молодь дізналася про дизайн мислення і найефективніші його підходи, про популярні молодіжні організації, що займаються освітою. Крім цього, в рамках заходу, відбулася ярмарка організацій, що займаються навчанням.

Владислав Корнієнко, в свою чергу, розказав учасникам заходу про безоплатну вторинну правову допомогу, акцентувавши увагу на функціях місцевих та регіональних центрів, та про загальнонаціональний правопросвітницький проект «Я МАЮ ПРАВО!», який покликаний підвищувати правову обізнаність громадян.

Учасники лекторію активно цікавилися можливостями отримання правових консультацій в місцевих центрах з надання безоплатної вторинної правової допомоги та механізмами залучення представника центру для відстоювання своїх інтересів у суді.

02.04.18 (3) (1)

Нагадуємо про те, що отримати консультацію або допомогу з будь-якого цивільного або адміністративного питання, а також звернутися по представництво у суді можна по буднях з 9:00 до 18:00 без обідньої перерви в одному з чотирьох київських місцевих центрів:

Перший київський місцевий центр

Адреса: бул. Верховної Ради, 33/1 
Телефон: 292-53-65 
Електронна адреса:    
  kyiv1.kyiv@legalaid.kiev.ua

   

Другий київський місцевий центр

Адреса: вул. Ділова (Димитрова), 14Б 
Телефон: 287-44-27 
Електронна адреса:    
  kyiv2.kyiv@legalaid.kiev.ua

       

Третій київський місцевий центр

Адреса: вул. Сімферопольська, 5/1 
Телефон: 566-01-19 
Електронна адреса:    
  kyiv3.kyiv@legalaid.kiev.ua

   

Четвертий київський місцевий центр

Адреса: вул. Кривоноса, 2А, 9 поверх, каб. 900 
Телефон: 593-97-60 
Електронна адреса:    
  kyiv4.kyiv@legalaid.kiev.ua

За єдиним телефонним номером системи безоплатної правової допомоги 0 (800) 213 103 завжди можна отримати інформацію щодо того, хто має право на безоплатну правову допомогу, можливості та порядку її отримання, актуальні адреси центрів та бюро правової допомоги по всій Україні або з інших питань функціонування системи безоплатної правової допомоги (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів).