назад

Участь у загальній координаційній зустрічі

IMG 20170413 112747      Сьогодні, 13.04.2017 року, відбулась загальна координаційна зустріч, організована Управлінням Організації Обєднаних Націй з координації гуманітарних питань (далі – OCHA). Захід пройшов за адресою: м. Маріуполь, бульвар Богдана Хмельницького, 24а.

 Учасниками зустрічі стали представники Маріупольського місцевого центру з надання БВПД, УВКБ ООН, Карітас Україна, ОБСЄ, Червоного Хреста, ГО “Проліска”, БФ “Право на захист”, Федерації грецьких товариств, районного Центру соціальних служб м.Маріуполя, Донецької обласної державної адміністрації та інші.

Крім того, по скайпу-зв’язку до обговорення приєднались представники київського офісу OCHA. Вони презентували новий проект, який дозволить усім організаціям Донецької та Луганської областей координувати свої дії щодо надання певної допомоги особам, які цього потребують. На даний час цей проект існує лише offline, але скоро, після модерації, до нього можна буде долучитись у мережі offline.

IMG 20170413 105431Традиційно всі присутні організації поділились діючими програмами та планами на майбутнє, а також домовились про координацію зусиль у відповідних напрямках роботи.

За додатковою інформацією можна звернутися до Маріупольського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги: м. Маріуполь, пр. Нахімова, 82; тел.: 050-951-28-81.