назад
23.06.16

Участь у заходах з нагоди Дня Конституції

image 0.02.01.e5b8 V

28 червня наша країна відзначає День Конституції. Саме 20 років тому в Україні було прийнято Основний Закон держави. Цей акт закріпив незалежність українського народу, зробив його справжнім володарем суверенітету. З цієї нагоди в бібліотеці філії №3 Центральної бібліотечної системи для дорослих м. Кременчука спільно з працівниками контактного центру  відділу по роботі з населенням Крюківської районної адміністрації виконавчого комітету Кременчуцької міської ради проведено урочистий захід для жителів мікрорайону Раківки. У заході взяли участь працівники Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

         Перед запрошеними з привітальним словом виступила завідувач філії Кузьмінська Олена Віталіївна, яка зазначила, що прийняття основного Закону ознаменувало фундаментальне закріплення нашої незалежності, навіки закарбувало волю українського народу жити у власній суверенній, соборній державі.

         Важливу роль у забезпеченні реалізації, захисту та охорони прав і свобод людини і громадянина в Україні як демократичній, правовій державі відведено праву особи на правову допомогу, закріпленому у статті 59 Конституції України. Начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Світлана Терещенко розповіла присутнім про становлення та розвиток системи правової допомоги в Україні спрямованої на реформування відносин у суспільстві.

         Для запрошених гостей був організований святковий концерт.