назад
19.10.15

Участь у засіданні круглого столу з питань БВПД

2     “Безоплатна правова допомога як виклик сьогодення” – такою була тема для обговорення на засідані круглого столу, що відбулося 15 жовтня у Юридичній клініці Хмельницького університету управління та права.

     Поділитись досвідом та обговорити проблеми надання безоплатної правової допомоги зібрались представники юридичних клінік вищих навчальних закладів міста Хмельницького, Хмельницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області, Хмельнипцької обласної громадської організації “Подільська правова ліга”.

     Зазначені організації створені та діють з метою забезпечення вразливих верств населення безоплатною правовою допомогою. Саме тому, налагодження партнерських взаємовідносин, розроблення ефективних напрямків співпраці є надзвичайно актуальним на сьогодні. Саме для втілення правових норм надання безоплатної юридичної допомоги малозахищеним верствам населення здійснюються дані круглі столи. Обговорення питань є запорука втілення та виконання.

{gallery}img/novyny/krugli_stoli/october_2015/19{/gallery}