назад

Участь в.о. директора Вижницького місцевого центру в нараді Вижницької РДА

10308353 232484043617212 581202762580821072 n 

В.о. директора Вижницького місцевого центру з надання БВПД Юрій Сележан 02 лютого 2016 року взяв участь в нараді при першому заступнику голови районної державної адміністрації з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, керівниками служб, установ, організацій, а також за участю голів місцевих рад району.

До порядку денного були включені питання захисту прав дітей, виявлення сімей (осіб), які перебувають у складних життєвих обставинах, надання їм соціальних послуг та здійснення соціального супроводу таких сімей.

Під час наради в. о. директора Вижницького місцевого центру повідомив присутніх, що з метою розширення доступу до БПД для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а такождля дітей, які стали або можуть стати жертвами насильства в сім’ї, Вижницький МЦ готовий до співпраці та взаємодії з органом опіки та піклування, службою у справах дітей, громадськими організаціями.

Юрій Сележан поінформував про категорії осіб, які мають право на отримання безоплатної вторинної правової допомоги.

Під час заходу були розповсюджені листівки “Безоплатна правова допомога” з контактами Вижницького місцевого центру з надання БВПД.