назад

Укладено Меморандум про співпрацю між Луцьким місцевим центром з надання БВПД та адвокатом Дорошкевичем Василем Борисовичем

Дорошкевич меморандум 111 жовтня 2016 року в.о. директора Луцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ольга Кудрицька провела робочу зустріч з адвокатом Василем Дорошкевичем з метою залучення до співпраці в рамках проекту pro bono».

За досягнутою домовленістю клієнти Центру, для попереднього консультування, та особи, які згідно Закону України «Про безоплатну правову допомогу» не підпадають під категорію суб’єктів права на безоплатну вторинну правову допомогу, але потребують такої допомоги, скеровуватимуться до адвоката Василя Дорошкевича.
Крім того, сторони під час зустрічі обговорили спільні кроки співпраці в напрямку надання безоплатної правової допомоги особам, які її потребують, спільне проведення заходів та інші важливі питання захисту та підвищення правової обізнаності населення.
Консолідація зусиль сторін, спрямованих на забезпечення рівного доступу громадян до правосуддя, зокрема права на безоплатну правову допомогу, відображена в підписаному Меморандумі про співпрацю між Луцьким місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги та адвокатом Василем Дорошкевичем.