назад

Укладений Меморандум про співробітництво між Регіональним центром і Об’єднанням профспілок

Меморандум про співробітництво укладений між Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Луганській та Харківській областях і Об’єднанням профспілок Харківської області.

На засіданні виконкому Об’єднання відбулося урочисте підписання Меморандуму очільниками двох організацій: Анатолієм Бородавкою та Сергієм Тесленком. Мета Меморандуму – об’єднання та спрямування зусиль громадських організацій, усіх структур влади, щоб допомогти людям відстояти та захистити свої права.

Директор Регіонального центру розповів представникам профспілкових організацій області про систему безоплатної правової допомоги, як вона працює, які категорії громадян мають право на таку допомогу. Пояснив, що робота адвокатів безоплатна виключно для людини. За ту роботу, яку виконує адвокат, він отримує кошти з державного бюджету.

«Ми – сервісна установа, ми забезпечуємо доступ громадян до правосуддя. Це наша основна функція», – підкреслив Анатолій Бородавка.

Щодо співпраці з Об’єднанням профспілок Харківської області Анатолій Бородавка сказав: «У нас із вами спільна мета і спільні завдання. Ви захищаєте трудові права громадян. Ми сприяємо забезпеченню доступу в усіх напрямках. І тому я з великим задоволенням, і вся система безоплатної правової допомоги, будемо працювати разом з вами».