назад

Урок «Права людини» для студентів Івано-Франківського коледжу фізичного виховання

109 грудня 2016 року Головним територіальним управлінням юстиції в Івано-Франківській області спільно з Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області проведено Всеукраїнський урок «Права людини» для студентів Івано-Франківського коледжу фізичного виховання.

Урок проведено за участю: А.І. Гайди – в.о. начальника Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області, В.М. Цуркана – начальника управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області; В.Д. Ковальчука – заступника директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Івано-Франківської області; Н. Вознюка та Б. Сербина – викладачів коледжу.

Доповідачі розповіли студентам про систему та завдання органів юстиції, бюро правової допомоги, про реформи та сервіси Міністерства юстиції України, які впроваджуються з метою спрощення механізму реалізації прав людини.

Також, до діалогу долучились студенти першого курсу ступеня «Бакалавр»: Христина Мельничук, Марія Чемерис, Роксолана Атамас, Ольга Крищук , які виступили з доповідями про загальні, економічні, політичні та соціальні права громадян.


{gallery}pictures/2016.12.12_урок{/gallery}