назад
22.09.16

Успішна співпраця з «Громадським бюро «Правозахист» продовжується

21 вересня 2016 року відбулася робоча зустріч між представниками Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області (заступником директора Валентиною Волобуєвою, начальниками відділів Оксаною Коваленко та Наталією Поставською, головним спеціалістом Владиславом Розторгуєвим) та менеджером проектів громадської організації «Громадське бюро «Правозахист» Іриною Стегній.

Між Регіональним центром та громадською організацією діє Меморандум про співпрацю, що втілилився в проведенні міжрегіонального круглого столу на тему:«Права учасників АТО. Самоорганізація для їх захисту та відновлення порушених прав». Захід відбувся в м. Конотоп 16 вересня цього року в рамках проекту «Знай! Вимагай! Навчай! Мережа параюристів з питань захисту прав учасників АТО та членів їх сімей», керівником якого є Ірина Стегній. Проект реалізовується за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Безумовно, для подальшої співпраці варто використовувати набутий досвід. Сторони обговорили етапи підготовки та реалізації низки заходів, що планується провести до кінця року. Така співпраця дозволить у майбутньому краще розпоряджатися потенціалом можливостей.

Звісно, йшла мова і про нові проекти, що допоможуть громадянам дізнатися про систему безоплатної правової допомоги та отримати її ґрунтовне розуміння.