назад

Установчий семінар для волонтерів

124.05.2016 року на базі Юридичної клініки Івано-Франківський університет права імені Короля Данила Галицького проведено установчий семінар для волонтерів, які будуть брати участь у реалізації грантового проекту “Інтеграція первинної і вторинної безоплатної правової допомоги на рівні територіальних громад”, яка реалізується ГО “Галицька правозахисна група” за підтримки проекту “Доступна та якісна правова допомога в Україні” (впроваджується Канадським бюро міжнародної освіти за підтримки Уряду Канади).

Участь у заході взяли: директор Регіонального центру з надання БВПД в Івано-Франківській області Михайло Євчук, його заступник Володимир Ковальчук, директор Івано-Франківського місцевого центру з надання БВПД Віталій Стусяк та інтегратор місцевого центру Максим Субота. Захід ініційовано ГО “Галицька правозахисна група”  на чолі з Михайлом Лотоцьким та Святославом Шулятицьким. У рамках семінару, студенти-волонтери, які у рамках проекту будуть надавати правову допомогу мешканцям сільських населених пунктів Галицького району, були проінструктовані та поінформовані щодо обов’язків та завдань, які поставлені перед ними та мети проекту вцілому.

Враховуючи віковий склад команди параюристів, директором Регіонального центру було наголошено на проведенні в області конкурсу з відбору кандидатів на посади керівників новостворених Бюро правової допомоги.


{gallery}pictures/2016.05.26_семінар{/gallery}