назад
06.10.17

В Академії адвокатури України відбулась відкрита бесіда присвячена святкуванню Дня Юриста

Спільне фото

06 жовтня 2017 року у приміщенні Академії адвокатури України відбулась відкрита бесіда присвячена святкуванню Дня Юриста, тема якої: “Сучасні виклики у роботі юриста та успішний досвід правопросвітницьких інновацій Міністерства юстиції України”. Студенти мали змогу поспілкуватися з представниками Міністерства юстиції України, Регіонального та Другого київського місцевого центра з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Головного територіального управління юстиції у м. Києві та координатором загальнонаціонального проекту “Я МАЮ ПРАВО”.

Під час бесіди заступник Міністра юстиції Гія Гецадзе розповів про діяльність міністерства у розрізі становлення нової, відкритої для людей системи, про виклики з якими зіткнулося Міністерство на шляху реформування та про успішний досвід даних реформ.

Директор Другого київського місцевого центру з надання БВПД Богдан Кушнір розповів про роботу центру та співпрацю з Академією адвокатури у практичному навчанні студентів для формування знань та навичок у застосуванні законодавства.

Радник міністра юстиції та координатор загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО» Юлія Сергеєва, розповіла про реалізацію проекту, його основні завдання та про спільні заходи з системою БПД.

Начальником Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у м. Києві Віталієм Сигидином наголошено на роботі нових сервісів з реєстрації : шлюб за добу, он-лайн реєстрації бізнесу, та отриманні свідоцтва про народження дитини одразу в пологовому будинку.

Ректор Академії Адвокатури України Тетяна Варфоломеєва подякувала усім присутнім за цікавий та пізнавальний захід та наголосила на тому, що співпраця з системою БПД та Міністерством юстиції допомагає формувати справжніх висококласних юристів які допомагають громадянам захищати свої права, та привітала з наступаючим святом.

DSC 0073DSC 0037DSC 0043

Нагадуємо про те, що отримати консультацію або допомогу з будь-якого цивільного або адміністративного питання, а також звернутися по представництво у суді можна по буднях з 9:00 до 18:00 без обідньої перерви в одному з чотирьох київських місцевих центрів:

Перший київський місцевий центр

Адреса: бул. Верховної Ради, 33/1 
Телефон: 292-53-65 
Електронна адреса:    
  kyiv1.kyiv@legalaid.gov.ua

   

Другий київський місцевий центр

Адреса: вул. Ділова (Димитрова), 14Б 
Телефон: 287-44-27 
Електронна адреса:    
  kyiv2.kyiv@legalaid.gov.ua

       

Третій київський місцевий центр

Адреса: вул. Сімферопольська, 5/1 
Телефон: 566-01-19 
Електронна адреса:    
  kyiv3.kyiv@legalaid.gov.ua

   

Четвертий київський місцевий центр

Адреса: вул. Кривоноса, 2А, 9 поверх, каб. 900 
Телефон: 593-97-60 
Електронна адреса:    
  kyiv4.kyiv@legalaid.gov.ua

За єдиним телефонним номером системи безоплатної правової допомоги 0 (800) 213 103 завжди можна отримати інформацію щодо того, хто має право на безоплатну правову допомогу, можливості та порядку її отримання, актуальні адреси центрів та бюро правової допомоги по всій Україні або з інших питань функціонування системи безоплатної правової допомоги (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів).