назад

В гостях у вихованців Кропивнянського дитячого будинку для дітей шкільного віку Черкаської обласної ради

Дитинство – найважливіший період в становленні особистості… Саме в цей час людина потребує найбільшої уваги та захисту. Від ставлення до людей, розуміння їхніх потреб, інтересів, проблем та стану охорони дитинства залежить доля кожної дитини й розвиток суспільства в цілому. Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього, з метою розширення доступу до безоплатної правової допомоги для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, 06 червня 2017 року директор Золотоніського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги – Сергій Брус, начальник відділу правопросвітництва та взаємодії з суб»єктами надання безоплатної первинної правової допомоги – Тетяна Жалобна за участі депутата Золотоніської міської ради – Олега Зуба завітали до вихованців Кропивнянський дитячого будинку для дітей шкільного віку Черкаської обласної ради (далі – дитячий будинок), що у селі Кропивна Золотоніського району.

Сергій Брус та Олег Зуб привітали дітей з самим прекрасним і радісним святом дитинства – Днем захисту дітей, побажали здоров’я, добра, здійснення мрій та вручили вихованцям дитячого будинку футбольні м”ячі, солодощі та фрукти.


Найкращим подарунком для гостей стали щирі дитячі посмішки, що виникли на обличчях при спілкуванні з вихованцями закладу. Адже, посмішки дітей – це, мабуть, найкраще, що може радувати погляд. У них стільки щирості і довіри, що розтане навіть найсуворіше і загартоване проблемами серце.
Окрім того, було проведено робочу зустріч з директором дитячого будинку – Тетяною Філіповою, обговорено наявні проблеми та запропоновано посильну допомогу в їх вирішенні.
Завершальним етапом поїздки до села Кропивного стало вуличне інформування територіальної громади про систему безоплатної правової допомоги.