назад
07.04.16

В Хоролі Лубенський місцевий центр приймав громадян

 

lubny0604201655806 квітня 2016 року працівники Лубенського місцевого центру з надання БВПД провели виїзний прийом громадян в місті Хорол. Чергова зустріч із клієнтами пройшла успішно: відвідувачі отримали консультації та подали звернення про надання вторинної правової допомоги.

 

Громадян переважно цікавили відповіді на питання щодо оформлення права власності на нерухоме майно, зокрема, земельні ділянки, можливість вирішення в судовому порядку питань незадовільної якості житлово-комунальних послуг та незаконного нарахування плати за них.

В першу чергу це стосується нарахування теплопостачальними організаціями плати за місця загального користування. Лубенський місцевий центр з надання БВПД має позитивну практику оскарження судових рішень, якими із громадян без існування договірних зобов’язань стягуються борги за опалення місць загального користування в багатоквартирних будинках. Особам, які звернулись із зазначених питань, запропоновані послуги правової допомоги.

В ході робочої поїздки до м.Хорол також було розміщено інформаційні матеріали про діяльність Лубенського місцевого центру з надання БВПД та контактні дані для звернень громадян в найбільш відвідуваних місцях. lubny060420162