назад
05.02.16

В Інформаційному центрі бійців АТО працюватиме виїзна приймальня Сумського місцевого центру

ATO ShevronВ ході робочої зустрічі в Інформаційному центрі учасників АТО представники громадської організації Спілка ветеранів АТО Сумської області, Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Сумській області дійшли згоди щодо роботи виїзної юридичної приймальні для учасників АТО та членів їх родин.

За попередньою домовленістю приймати юристи будуть два рази на місяць – в перший та останній вівторок місяця. Перший прийом заплановано вже на 23 лютого.

 

Всі консультації надаватимуться безкоштовно. Якщо клієнту буде необхідна не лише консультація, а й адвокатський захист, питання про те, чи клієнт має законне право отримати вторинну правову допомогу безкоштовно, з’ясовуватиметься на місці.

Окрім прийомів юриста, тут також будуть проводитися правоосвітні лекції на теми, які цікавлять учасників АТО та членів їх родин.

«Ініціатива Регіонального центру щодо організації виїзної юридичної приймальні в нашому Інформаційному центрі, куди приходять бійці АТО щоб поспілкуватися, отримати інформацію, вирішити свої питання, дуже на часі. Адже учасники АТО доволі часто стикаються з порушенням своїх прав, або навіть і не знають про те, які права мають та як їх захищати», – говорить представник Інформаційного центру бійців АТО Артем Бондар.

Співпраця між громадськими організаціями, які об’єднують бійців АТО, та Регіональним центром з надання БАПД, закріплена у відповідному меморандумі.

 Нагадаємо, 20 січня у Регіональному центрі відбулася робоча нарада щодо обговорення плану дій на виконання меморандуму, укладеного між Регіональним центром та громадськими організаціями, щодо правової освіти та захисту прав учасників АТО та членів їх родин.