назад

В Івано-Франківську завершився другий етап XI конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги

1У Регіональному центрі з надання БВПД в Івано-Франківській  області 21 січня працювала комісія з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги.

2

До участі у другому етапі конкурсу було допущено 7 адвокатів. Ті, хто його пройдуть, зможуть долучитися до надання БВПД. Відомості про них включаються до Реєстру адвокатів, які надають БВПД.

3

Конкурсна комісія під головуванням директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській  області Михайла Євчука провела співбесіди з адвокатами, які хочуть працювати у системі безоплатної вторинної правової допомоги.

4

До складу комісії увійшли:

Світлана Петрова – голова Ради адвокатів в Івано-Франківській області

Віталій Девляшевський – заступник голови Апеляційного суду Івано-Франківської області

Катерина Шумська  ̶̶  начальник управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області

Людмила Желізняк  ̶̶  адвокат, керівник відокремленого підрозділу громадської організації «Всеукраїнського об’єднання адвокатів безоплатної правової допомоги»

Михайло Лотоцький – доцент кафедри кримінального права і процесу Університету права імені Короля Данила, кандидат юридичних наук, адвокат, член громадської організації адвокатів, які надають БПД, голова правління громадської організації «Галицька правозахисна спілка»

Володимир Кіндюх – в.о.директора Калуського місцевого центру з надання безоплатної вторинної допомоги

Василь Дутчак  ̶  директор Коломийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної допомоги

Віталій Стусяк – директор Івано-Франківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної допомоги

Секретар комісії:

Мирослава Аннюк – начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області.

5

Члени комісії проводили оцінювання адвокатів за наступними критеріями: мотивація до надання безоплатної правової допомоги, комунікабельності, емоційної врівноваженості та вміння представляти приклади надання ними правової допомоги.

6

Результати одинадцятого  конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги, будуть оприлюднені до 11 лютого 2019 року на офіційному сайті Координаційного центру з надання правової допомоги.

7


 

Нагадуємо, що Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області працює за адресою:

вул. Грюнвальдська, 8, м. Івано-Франківськ.

Телефон: (034) 255-61-13,

Е-mail:   office.frankivsk@legalaid.gov.ua.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України)