назад
03.11.15

В Кам’янці – Подільському провели навчання для адвокатів

12112047 752840368149558 4633675455260726904 n     30 жовтня 2015 року у м. Кам’янець-Подільський було проведено семінар для адвокатів, залучених до системи безоплатної вторинної правової допомоги на тему «Порядок оформлення звітних документів адвокатами з надання безоплатної вторинної правової допомоги». Зокрема, адвокати, які працюють з Кам’янець-Подільським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги мали змогу отримати інформацію щодо  порядку оформлення звітних документів, що подаються на виплату нагороди за надання безоплатної вторинної правової допомоги.

     Перше питання означеного заходу доповідав заступник директора Кам’янець-Подільського місцевого центру Валентин Іванович Бартиш. За допомогою наглядного матеріалу, ним доступно та якісно було висвітлено тему про оформлення актів з надання безоплатної правової допомоги. Заступник начальника відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Ірина Сергіївна Плахотнік зупинилась на питанні щодо оформлення відповідних документів для подання звітності на різних стадіях кримінального процесу: стадії досудового розслідування, стадії провадження в суді першої інстанції, стадії обрання запобіжного заходу.

     На запитання адвокатів з найбільш проблемних моментів оформлення документів відповів начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації адвокатів Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Хмельницькій області Сергій Вікторович Дрелінський.

{gallery}img/novyny/krugli_stoli/november_2015/03{/gallery}