назад
27.05.16

В Кіровограді незабаром з’явиться новий дистанційний пункт консультування осіб

26 травня 2016 року на базі військового комісаріату Кіровоградщини відбулась робоча зустріч співробітників Кіровоградського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги із представниками військового комісаріату.
26.05.2016 032У заході взяли участь фахівці Кіровоградського місцевого центру з надання БВПД Андрій Черепанов, що є в.о. директора установи, та , Тетяна Тур, в.о. начальника відділу взаємодії з суб’єктами надання БВПД. Зі сторони військового комісаріату присутніми були Владислав Зуєв, військовий комісар, та головні спеціалісти комісаріату – Олексій Федькін і Ксенія Лукашевич. Зустріч була організована з обговорення можливості організації пункту дистанційного консультування осіб щодо питань з надання безоплатної вторинної правової допомоги.
Андрій Черепанов розповів співробітникам військового комісаріату про систему безоплатної вторинної правової допомоги та зазначив, які категорії осіб мають право на отримання такої допомоги. Тетяна Тур надала присутнім розгорнуту інформацію про реформи, що відбуваються в галузі юстиції, зокрема, про створення бюро правової допомоги.
Під час робочої зустрічі були обговорені усі можливі варіанти співпраці між зазначеними державними установами. Наостанок учасники заходу дійшли згоди щодо можливості організації на базі Кіровоградського міського військового комісаріату пункту дистанційного консультування осіб фахівцями Кіровоградського місцевого центру з надання БВПД, та підписання Меморандуму про співпрацю.