назад
30.12.16

В Кременчуці проведено “круглий стіл” з адвокатами

2233

         29 грудня 2016 в Кременчуцькому місцевому центрі проведено круглий стіл з адвокатами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на тему «Порядок оскарження дій та бездіяльності органів Пенсійного фонду України. Організація надання безоплатної вторинної правової допомоги у 2017 році».

Оскільки одними із найпоширеніших звернень, з якими звертаються громадяни до Кременчуцького місцевого центру, є скарги на дії органів Пенсійного фонду, в першій половині зустрічі було обговорено порядок оскарження дій та бездіяльності органів Пенсійного фонду України.

В подальшому в.о. директора Кременчуцького місцевого центру Ірина Пушкаревська  та начальник відділу організації надання БВПД та роботи з адвокатами Тетяна Тагірова повідомили, про зміни, які будуть внесені до Положення про центри з надання БВПД, у зв’язку із якими передано частину повноважень до регіональних та місцевих центрів з надання БВПД, зокрема, щодо розпорядження коштами державного бюджету та укладення контрактів/договорів із адвокатами.

На завершення зустрічі в.о. директора Кременчуцького місцевого центру Ірина Пушкаревська подякувала адвокатам за плідну роботу  в 2016 році при наданні безоплатної правової допомоги та висловила щирі сподівання на подальшу співпрацю у 2017 році.