назад

 lyubashivka 1З метою попередження насильства, жорстокості у сім’ї та дитячому колективі, захисту дітей від негуманного поводження з ними, 14 березня 2019 року в приміщенні Любашівського відділу освіти молоді та спорту при Любашівській райдержадміністрації для учнів 3-4 класів проведений інформаційний захід на тему: «Насиллю – НІ!».

Головний спеціаліст Любашівського бюро правової допомоги Лариса Будяченко та культ-організатор відділу освіти Ольга Яремчук розповіли дітям, що таке насилля, його види, як протистояти насиллю та жорстокості, а також, як потрібно поводитися у сім’ї та колективі, щоб всі були щасливі.

Фахівці разом з учнями створили плакат «Наші долоні проти насилля». Таким чином школярі протестували проти жорстокості щодо дітей, зла і несправедливості 

Проведений захід змусив учнів задуматись над тим, що кожен із нас може зробити для того, щоб розірвати коло жорстокості і насильства, змінити світ на краще.

lyubashivka 2

lyubashivka 1

Безоплатну правову допомогу можна отримати в Любашівському бюро правової допомоги за адресою: смт Любашівка, вул. Софіївська, 47, каб.1, 2. Тел.: (04864) 2-22-02

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103