назад

V Міжнародна науково-практична конференція “Проблеми забезпечення прав і свобод людини”

DSC0128414 грудня 2018 року, в рамках проведення Всеукраїнського тижня права, директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області Наталія Смолярчук взяла участь у роботі V Міжнародної науково-практичної конференції «Проблеми забезпечення прав і свобод людини», що відбулась на базі юридичного факультету Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

DSC01280

Серед присутніх – представники органів судової влади, Головного територіального управління юстиції, системи БПД у Волинській області, викладачі та студенти вище зазначеного вузу.

DSC01327

Учасники заходу обговорили найважливіші проблеми правового регулювання суспільних відносин, становлення та розвитку демократичних засад діяльності державних органів та органів місцевого самоврядування, узагальнення вітчизняного та зарубіжного наукового і практичного досвіду щодо шляхів реформування правової системи України.

DSC01307

Так, зокрема, директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області Наталія Смолярчук наголосила на системі безоплатної правової допомоги, що діє в Україні загалом та на Волині зокрема, як дієвому механізмі захисту конституційних прав і свобод людини, а також розповіла про довідково-інформаційну платформу правових консультацій «WikiLegalAid» як про ще одну можливість для громадян отримати якісну інформацію на правову тематику щодо актуальних питань, котрі їх турбують.

DSC01291

Довідково:

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області знаходиться за адресою: м. Луцьк, вул. Дубнівська, 36, тел. (0332) 78-79-96, е-mail: office.volyn@legalaid.lt.ua.

Луцький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: м. Луцьк, вул. Прогресу, 7; тел.: (0332) 770717, 770719, e-mail: lutsk1.volyn@legalaid.lt.ua.

Єдиний телефонний номер цілодобового доступу громадян до безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів по всій території України).