назад

В Миколаєві посилюється робота в напрямку забезпечення громадян якісною правовою допомогою

{module advokati_23.03.17}

В Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги обговорили проект стандартів якості по цивільним та адміністративним справам та визначили проблемні питання, які виникають під час надання БВПД.

Ці теми піднялись в ході робочої зустрічі, яка відбулась 22 березня 2017 року. В обговоренні взяли участь: директор Регіонального центру Валентин Чистий,  начальник відділу організації надання БВПД Денис Шийка, заступник начальника відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Юлія Кравчук, керівник ВГО «Об’єднання адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу» Євгеній Давиденко та член консультативної ради адвокатів системи БПД Сергій Корець.

Учасники зустрічі дійшли висновку, що стандарти якості надання БВПД в цивільних та адміністративних справах є необхідною умовою для отримання громадянами своєчасної та повної допомоги. Крім того, стандарти стануть гарантією від втручання в адвокатську діяльність, а також захистять від безпідставних скарг.IMG 2838

В результаті робочої зустрічі учасники вирішили направити до Координаційного центру з надання правової допомоги пропозиції та зауваження щодо стандартів якості. Також дійшли згоди посилити роботу в напрямку забезпечення громадян якісною безоплатною правовою допомогою завдяки співпраці та взаємодії системи БВПД з адвокатами.IMG 2833

Нагадуємо, що в разі потреби можна звернутись до Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Миколаївській області за адресою: м. Миколаїв, вул. Нікольська, 46, тел.: (0512) 37-50-43. Або зателефонувати на цілодобову гарячу лінію: 0 (800) 213 103 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України).