назад

В Миколаєві розпочав роботу правовий кінозал

Перегляд фільмів на юридичну тематику та їх обговорення з експертами-правниками з точки зору українського законодавства. Такий формат передбачає Правовий кінозал від системи безоплатної правової допомоги, що розпочав свою роботу в Миколаєві.

Для першого показу обрали юридичну драму “Лінкольн для адвоката”, сюжет якого захопив учасників з перших хвилин. В центрі уваги успішний адвокат, який береться, на перший погляд легку справу, втім згодом головний герой розуміє, що не все так просто і клієнт приховує правду. Відтак адвокат постає перед вибором, що важливіше – досягнення справедливості чи захист клієнта за будь-яку ціну.

Відповідь на це питання разом з експертами шукали й учасники зустрічі. Цього разу коментували фільм працівники Регіонального центру з надання БВПД у Миколаївській області.

За словами директорки Регіонального центру Наталії Гнатуші, такий формат роботи є новим для регіону і дозволяє цікаво та корисно провести час. Адже учасники мають змогу в легкій та невимушеній атмосфері розібратися в складних юридичних питаннях.

«Перший показ ми провели в Миколаєві, на базі бібліотеки-філіалу для юнацтва, втім надалі плануємо розширяти аудиторію, в тому числі проводити виїзні сеанси на території об’єднаних територіальних громад області», – відзначила Н. Гнатуша.

 

Відзначимо, що це перший показ з-поміж запланованих. Дізнатися про наступні сеанси можна слідкуючи за анонсами на Facebook-сторінці Регіонального центру з надання БВПД у Миколаївській області.