назад

В Миколаївській області громадянам надали юридичні консультації

{module priem_17.03}

Начальник Головного територіального управління юстиції Роман Возняк, його заступник з питань державної реєстрації Георгій Решетілов спільно з заступником директора Регіонального центру Віктором Сандулом та директором Першого місцевого центру Олегом Матвієнком провели виїзні прийоми громадян в Миколаївській області.

Очільники установ на базі бюро з правової допомоги надали юридичні роз’яснення громадянам в Новій Одесі, Вознесенську, Южноукраїнську та Первомайську. За консультацією та отриманням інформації про свої права в тій або іншій ситуації згідно норм чинного законодавства міг звернутися кожен громадянин.

Під час прийомів були розглянуті та роз’ясненні наступні питання: екстрадиція осудженого на територію України; оформлення пільг одинокій матері та малозабезпеченій сім’ї; отримання учасником бойових дій щорічної разової грошової допомоги;  оформлення власності на нерухомість, яка не належить до житлового фонду; здійснення перерахунку пенсії; оформлення спадкового майна та дотримання умов договору оренди земельної ділянки; щодо дій так званих «колекторів» з точки зору законодавства та інші.

Доводимо до відома, що за правовою допомогою можна звернутись до:

Регіонального центру з надання безоплатної  вторинної правової допомоги у Миколаївській області, м. Миколаїв, вул. Нікольська, 46, тел.: (0512) 37-50-43;

Вознесенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, м. Вознесенськ, вул. Київська 26А, тел.: (05134) 3-25-14;

Першого миколаївського місцевого центру, м. Миколаїв, вул. Образцова, 4-а, тел.: (0512) 47-20-90;

Новоодеського бюро правової допомоги, м. Нова Одеса, вул. Леніна, 179, тел.: (05167) 2-15-51;

Первомайського бюро правової допомоги, м. Первомайськ,
вул. Грушевського, 1, тел.: (05161) 7-54-54;

Южноукраїнського бюро правової допомоги, м. Южноукраїнськ,

вул. Дружби народів, 23, тел.: (05136) 55-5-08.

{module priem_17.03_1}

Працівники центрів та бюро надають безоплатну первинну правову допомогу (роз’яснення) усім громадянам, а також забезпечують доступ до вторинної правової допомоги (адвоката) визначеним категоріям осіб відповідно до Закону України «Про безоплатну правову допомогу».

Також отримати необхідну інформацію можна, зателефонувавши на цілодобову гарячу лінію: 0 (800) 213-103 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України).