назад
01.03.16

В Миргороді відбулась зустріч представників ОВВ та ОМС з питань доступу громадян до безоплатної правової допомоги

IMG 20160301 105809

 У вівторок, 01 березня 2016 року, в місті Миргороді в приміщенні міської ради відбулась зустріч представників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та Лубенського місцевого центру БПД на тему «Доступ громадян до безоплатної правової допомоги».

В зустрічі взяли участь директор Лубенського місцевого центру БПД, керівник апарату Миргородської міської ради, начальник Миргородського міськрайонного управління юстиції, Начальник служби у справах дітей, спеціаліст Центру соціальних служб сім´ї, дітей та молоді, Директор територіального центру соціального обслуговування, Начальник управління праці і соціального захисту населення, Начальник юридичного відділу Миргородської міськради, головний спеціаліст Служби у справах дітей РДА.

Під час заходу обговорили питання доступу громадян до правової допомоги, яка надається Центром, та визначили основні шляхи взаємодії зі службами та відділами органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

За словами директора Центру Артема Россохи система правової допомоги буде розширятись у напрямку створення бюро правової допомоги на базі управлінь юстиції у кожному районі та місті.

«Таке бюро функціонуватиме також і у Миргороді, і на його базі мешканці зможуть отримати доступ до електронних сервісів Мінюсту, первинну правову допомогу, а також доступ до вторинної правової допомоги», – зазначив Артем Россоха.  

За більш детальною інформацією можна звернутись до Лубенського місцевого центру БПД: 37500, м. Лубни, вул. Монастирська, 17  (у дворі суду), за тел.: (05361) 61-120, (МТС) 095 253 66 14, (LIFE) 063 996 27 61.